Rug/schouder/nek massage

goed voor ontspanning in bovenrug, nek en schouder

Waarom de rug/schouder/nek massage?

De rug-, schouder- en nekmassage, of beter bekend bij Carrosa als de Atlasmassage, wordt bij Carrosa Massage gegeven in de massagepraktijk in Emmeloord op een massagestoel, waarbij de bovenrug, schouders, en nek gemasseerd worden. 

De rug-, schouder- en nekmassage kan verlichting geven bij een acute pijnlijke nek of schouders, of pijn die al wat langer opspeelt in deze gebieden.

Herken je dit?

Een drukke kantoorbaan, een verkeerde werkhouding, of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het kan allemaal invloed hebben op vervelende klachten in de rug, nek en schouders. Spanning openbaart zich al heel snel tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Ook kan werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Zo kunnen de spierknopen die zijn ontstaan in het rug- nek-, schoudergebied, doordat de spieren langere tijd gespannen staan, er uiteindelijk voor zorgen dat er pijnklachten ontstaan zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine en duizeligheid. Maar, deze spierknopen kunnen wanneer ze verharden ook uitstralen naar andere lichaamsdelen met allerlei vervelende klachten. Denk bijvoorbeeld aan een pijnlijke arm of RSI-klachten. 

Door een nieuw ontwikkelde rug- nek- en schoudermassage techniek kunnen pijnklachten, maar ook wanneer er klachten zijn bij het naar links en rechts kijken, door middel van een massage op de vastzittende spieren in een zeer korte tijd en op een veilige manier verlichting geven. Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. De afvalstoffen kunnen dan beter worden afgevoerd, waardoor de pijn zal verminderen omdat de weefsels beter in staat zijn om zichzelf te kunnen herstellen. Een massage kan genomen worden bij vermoeidheid, stress en een gespannen gevoel.

Bij de rug-, schouder- en nekmassage is tien tot vijftien minuten minuten masseren, waarbij er plaats genomen wordt op een massagestoel, ruim voldoende. Bij extreme nek- en schouderklachten is het beter om drie behandelingen in een korte periode van elk tien tot vijftien minuten toe te passen, dan eenmaal een massage van half uur. Het effect is vele malen groter. Maar, of je nu wel of geen klachten hebt, een rug- schouder en nekmassage is altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.

Hoe Jacqueline de rug/schouder/nek massage ervaart

Ik ken Carmen al heel wat jaartjes en kom dus ook al wel een hele tijd bij haar. Ik begon met af en toe een lekkere ontspannende kruidenstempel massage. Op een gegeven moment had ik een spier vast zitten in mijn nek en schouders door een flinke verdraaiing. En ook daar kon Carmen mij gelukkig mee helpen. Dankzij de atlas massage was ik met een paar behandelingen vrij van alle klachten.  Het afgelopen jaar heel veel last gehad van mijn nek en schouders vanwege een burnout. En sinds een paar weken toch weer haar praktijk opgezocht en nu na ongeveer 5 behandelingen voelen mijn nek en schouders alweer een heel stuk beter aan en heb ik afgelopen week ook maar gelijk weer even lekker de hele rug laten meenemen. Kortom Carmen is van alle markten thuis zowel met de massages als met een luisterend oor. Ze is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon om te kijken hoe ze je het beste kan helpen. Een mooi en lief mens die haar vak met passie uitvoert voor groot en klein. ♡

Tarieven

Rug/schouder/nek massage bij Carrosa in de praktijk: Per behandeling van 15 minuten (€20,00)

Er kan contant, per bankoverschrijving, of per betaalverzoek betaald worden.

Deze massage boeken? Vul het contactformulier in.

Carrosa openingstijden
  • Maandag: 13.00-17.00 uur, 19.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag 9.00-13.00 uur
  • Woensdag: 9.00-17.00 uur, 19.00 – 21.00 uur
  • Donderdag: 9.00-17.00 uur
  • Vrijdag: 9.00-13.00 uur
  • Zaterdag en zondag: gesloten