Over Carmen

Mijn naam is Carmen van Gerner-Bosman. Samen met mijn man woon ik in Emmeloord en wij hebben vier lieve kinderen.

In 2011 ben ik begonnen met massages geven op locatie. Dit ging tot 2018 samen met het prachtige beroep van doktersassistente, dat ik op een huisartsenpraktijk op Urk heb mogen uitoefenen vanaf 1991. Toch bleef het mij trekken om de massages uit te bouwen en een eigen praktijk op te bouwen. 

Dat is gelukt! Sinds 2021 hebben wij een prachtige ruimte aan huis laten bouwen voor een praktijk, waar ik met heel veel plezier werk en mijn passie vol enthousiasme kan uitvoeren.

Met mijn medische achtergrond als basis, aangevuld met diverse massage opleidingen, hoop ik een steentje aan ontspanning en herstel te kunnen bijdragen in deze hectische tijd.

Carrosa is afgeleid van Carmen (car) en roos (rosa). De warme kleur die te vinden is op het logo staat symbool voor warmte, vastberadenheid, energie, passie, creativiteit, positiviteit, toegankelijkheid en enthousiasme. 

De lichte tinten staan voor rust, ontspanning en toegankelijkheid. De roos staat onder andere symbool voor liefde en respect naar jezelf en elkaar. Wanneer je de kleuren en het symbool samenvoegt, heb je een mooi beeld van wie ik ben.

Liefs, Carmen

Ondernemer Carmen van Gerner Masseur emmeloord noordoostpolder

Wat anderen zeggen over Carrosa

Carmen is van alle markten thuis zowel met de massages als met een luisterend oor. Ze is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon om te kijken hoe ze je het beste kan helpen. Een mooi en lief mens die haar vak met passie uitvoert voor groot en klein hart.

Neem vrijblijvend contact op

Voor welke massage je ook kiest, je bent van harte welkom bij Carrosa.