Intuïtieve aroma massage

waarbij je je eigen olie kiest

Waarom een intuitieve aroma massage?

Nieuw bij Carrosa Massage in de praktijk is de intuïtieve aroma massage. Hierbij kies je zelf, wanneer je bij mij komt in de praktijk, één of meerdere etherische oliën, die ik vervolgens ter plekke in de praktijk maak tot een persoonlijke massageolie voor jou.

Hoe gaat dit in zijn werk? Via een kaartenset kan je maximaal de drie mooiste kaarten kiezen, waar een afbeelding van een plant, een bloem, een vrucht, een kruid, een boom of een gras op staat. Intuïtief zal jij zelf kiezen welke olie voor jou geschikt is en zo ook wat je lichaam misschien wel heel hard kan gebruiken. Uiteraard zal ik aan de hand van de gekozen kaarten rekening houden met allergieën, medicijngebruik, ziektes en overige bijzonderheden. Tevens zal ik uitmeten hoeveel druppels er in de massageolie verwerkt kunnen worden, maar ook op welke basisolie de etherische oliën gemengd gaan worden. Zo wordt het echt een persoonlijk op maat gemaakte olie. De persoonlijke olie krijg je aan het einde van de intuïtieve aroma massage mee naar huis. Deze kan je thuis zelf gebruiken, of bewaren voor als je opnieuw een massage bij mij zou willen. 

Wat zijn etherische oliën?

Wat zijn nu etherische oliën? Etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, zijn vluchtige moleculen die gewonnen zijn uit bloemen, bomen, wortels, kruiden en vruchten, elk met hun eigen eigenschappen. Een voorbeeld van een eigenschap van bijvoorbeeld de lavendel, is dat het rustgevend is. Zo heeft elke molecule zijn eigen eigenschappen. Ik gebruik voor de intuïtieve aroma massage enkel en alleen etherische oliën op basis van natuurlijke grondstoffen, geen synthetische stoffen. 

Bij deze intuïtieve aroma massage heb je de keuze uit anderhalf uur of twee uur. Dit is inclusief het kiezen en het maken van de olie, de intuïtieve aroma massage en een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij aan het einde van de massage. Kies je voor anderhalf uur intuïtieve aroma massage, dan worden de rug, nek, schouders, voeten, armen, handen en achterzijde van de benen gemasseerd. Wanneer er gekozen wordt voor twee uur intuïtieve aroma massage, dan wordt het hoofd, de buik en de voorzijde van de benen ook meegenomen.

Ben je al nieuwsgierig geworden en wil jij een gepersonaliseerde massageolie? Boek dan snel een intuïtieve aroma massage!

Hoe Fleur de intuitïeve aroma massage ervaart

Een nieuwe massage in het aanbod van Carmen: een grote aanrader! 

Tarieven 

Intuïtieve aroma massage bij Carrosa in de praktijk: 90 minuten (€102,50) | 120 minuten (€127,50) | inclusief eigen olie, koffie of thee

Er kan contant, per bankoverschrijving, of per betaalverzoek betaald worden.

Deze massage boeken? Vul het contactformulier in.

Carrosa openingstijden
  • Maandag: 13.00-17.00 uur, 19.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag 9.00-13.00 uur
  • Woensdag: 9.00-17.00 uur, 19.00 – 21.00 uur
  • Donderdag: 9.00-17.00 uur
  • Vrijdag: 9.00-13.00 uur
  • Zaterdag en zondag: gesloten