Wie ben ik

Ik ben Carmen van Gerner, woonachtig in Emmeloord, getrouwd en moeder van vier lieve kinderen.

  

Massage voor jong en oud, bij mij in de praktijk in Emmeloord of bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. Dat is Carrosa !

Uit ervaring weet ik dat alles in balans moet zijn om je gezond en fit te voelen. Massage is daarbij een prima middel. Door vele opleidingen en cursussen te volgen is mijn passie gegroeid. Dat hoop ik over te kunnen brengen op kinderen en volwassenen.

Visie

Carrosa is afgeleid van Carmen (car) en roos (rosa). De bovenstaande foto van een oranje roos is gemaakt in Tokio. Een grote en drukke stad die 24 uur per dag leeft, maar ook een stad met prachtige parken waar je heerlijk kunt ontspannen. Deze foto is gemaakt in het schitterende park Shinjuku Gyoen.  

 

De kleur oranje staat symbool voor verlangen, passie en enthousiasme. Vol passie en enthousiasme vervul ik met Carrosa een lang gekoesterde wens. 

Oranje is tevens de kleur van de zon, een kleur die warme gevoelens oproept. Ontspanning ook. Deze ontspanning is zo hard nodig in deze hectische tijd. Ik wens u dan ook volop ontspanning toe!