Blije mama massage

Een massage gericht op 'new born' mama's die graag snel na de bevalling gezond, ontspannen en vol energie voor zichzelf en de baby willen zorgen!

In Nederland is dat nog vrij nieuw, maar in Aziatische landen is het normaal dat kraamvrouwen na de bevalling stoombaden, massages en scrubbehandelingen krijgen. Dat vanuit de filosofie dat de moeder goed in haar vel moet zitten om goed voor haar baby te kunnen zorgen.

Bij de blijemama-massage - die naar keus 1, 2 of 3 dagdelen (van elk 1,5 uur) omvat - wordt aandacht gegeven aan zowel het fysieke als mentale aspect door middel van diverse lichaamsbehandelingen.

De voordelen hiervan zijn legio: sneller herstel van het bekken en de bekkenbodem, vermindering van postnatale pijnen, het afnemen en voorkomen van infecties, ondersteuning van een gezonde borstvoeding, verlichting van heup, rug en schouders, een betere bloedcirculatie en het in balans brengen van je hormonen. 

Bovenal is een blijemama-massage heerlijk voor jezelf!

In overleg wordt er 1, 2 of 3 dagen gemasseerd (1,5 uur per dag, bij je thuis of bij Carrosa in de praktijk), met en zonder specifieke kruidenstempels, met daarnaast stoombehandelingen en lichaamspakkingen met oosterse kruiden.

De blijemama-massage kan drie dagen na de bevalling worden ingezet, of vier à vijf weken na een keizersnee.

 

Tip: een blijemama-massage is het leukste kraamcadeau dat je kunt krijgen, bovendien uniek in Emmeloord, Urk en zelfs heel Flevoland!

Kijk voor arrangementen met bijvoorbeeld zwangerschapsmassage en/of babymassage onder het kopje Arrangementen.