Babymassage

Babymassage is leuk om te doen en een fijne manier om de band tussen jou en je baby te verdiepen. De lessen - waarbij ik je leer om je baby te masseren - zijn daarop afgestemd.

Je leert de lichaamstaal van je baby kennen. Aanraking is een essentiële behoefte, de baby voelt zich hierdoor geborgen.

Met babymassage activeer je zowel je eigen zintuigen als die van de baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor de baby. Tevens is babymassage bevorderlijk voor het regelmatiger slapen, de weerstand, ontwikkeling van de spieren, de doorbloeding en het zal op natuurlijke wijze bijdragen aan meer ontspanning.

Even stil staan in de tijd, tijd en aandacht voor jezelf en je baby.

De cursus:

Tijdens drie lessen leren kersverse ouders/verzorgers ontspannende massagetechnieken. In overleg kan extra aandacht worden besteed aan een bepaald thema, bijvoorbeeld darmkrampjes, het gebruik van aromatherapie en 'huilbaby's'.

Ik kom bij je thuis om de cursus één op één te geven. Het grote voordeel? De tijd kan aangepast worden op het schema van de baby en je bent in eigen, vertrouwde omgeving. 

Ook is het mogelijk zelf een groepje samen te stellen met meerdere baby's. Tevens zijn er mogelijkheden voor leidsters op bijvoorbeeld kinderdagverblijven om babymassage aan te leren. 

Tip: op zoek naar een origineel kraamcadeau? Denk eens aan een cadeaubon voor babymassage. Kijk hiervoor bij cadeaubon.